Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

exclamation-circle Mijn automatische categoriën zijn vervangen!

Lees meer
22 dec 2013 18:02 - 22 dec 2013 19:42 #1531 door Jeannette
Mijn automatische categoriën zijn vervangen! werd gestart door Jeannette
Hallo Tonnie,
Bij het inlezen van mijn mutaties bleken mijn posten ineens niet meer automatisch in de door mij aangemaakte categorieën te worden geplaatst, maar in nieuwe, ongewenste categoriën! Dat is niet de bedoeling. Als ik posten automatisch aan een categorie heb toegewezen moet het niet zo zijn dat dit niet meer gebeurt doordat het programma ineens nieuwe categoriën bevat en spontaan daarop categoriseert.
De dus verkeerd gecategoriseerde posten heb ik nu stuk voor stuk handmatig overgezet op de juiste categorie. Hoe verwijder ik nu die door Banktrans aangemaakte categoriën? In help lees ik iets over rechts klikken in het hoofdscherm op de categorie, maar die mogelijkheid krijg ik alleen bij categorieën die ik zelf heb aangemaakt. Ook bij Bewerken, categorieën lukt het mij niet. Ik heb alleen de zoekwoorden Bij die ongewenste categorie kunnen verwijderen, maar ik wil van de hele categorie af om vergissingen te voorkomen.
Verder zijn ALLE door mij ingevoerde zoekwoorden bij ALLE door mij ingevoerde categorieën spontaan verdwenen, waardoor er niets meer wordt gecategoriseerd zoals ik had ingesteld. Hoe krijg ik die terug?
Laatst bewerkt 22 dec 2013 19:42 door Jeannette.

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
26 dec 2013 11:30 #1536 door Tonnie
Beantwoord door Tonnie in topic Mijn automatische categoriën zijn vervangen!
Hallo Jeannette,

Het is me niet helemaal duidelijk wat hier mis is gegaan. Ik heb nog niet eerder gehoord dat er zomaar zoekwoorden verloren gaan. Als ik het goed begrijp heeft BankTrans 'zomaar' zelf categorieën toegevoegd? Klopt dit?

Verwijderen van categorieën moet overigens gewoon altijd mogelijk zijn. Als je rechts klikt op één van de te verwijderen categorieën, krijg je dan wel de optie verwijderen te zien?

Terughalen van de zoekwoorden gaat helaas niet lukken. Als deze niet meer worden weergegeven dan zijn ze echt verdwenen. Gezien de problemen die je momenteel hebt is het wellicht het beste om terug te gaan naar een back-up en de nieuwe transacties opnieuw in te lezen.

Neem anders even contact op via de e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Dat is iets eenvoudiger gezien de problemen want ik vermoed dat ik nog wel iets meer informatie nodig heb om te achterhalen wat er precies is misgegaan. De uiteindelijke oplossing kunnen we dan plaatsen op het forum.

Mvg., Tonnie

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Gemaakt door Kunena