Het gratis offline huishoudboekje voor inzicht in uw saldo

BankTrans wordt gratis ter beschikking gesteld. Mocht u dit programma op prijs stellen dan is een donatie altijd welkom. Naast investering in de nodige vrije tijd moet ik zo nu en dan ook wat uitgaven doen. Met uw donatie maakt u het mij mogelijk om dit kostenloos te blijven doen. Met onderstaande link kunt u doneren via PayPal. Indien u geen PayPal account heeft en u wil graag doneren, neem dan alstublieft even contact op via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Algemeen

A.W. Hoogstraate, hierna te noemen Auteur, verleent u hierbij toegang tot www.banktrans.nl en nodigt u uit het aangebodene te gebruiken. Auteur behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Auteur spant zich in om de inhoud van www.banktrans.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor de software op www.banktrans.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Auteur.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.banktrans.nl. Auteur oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Auteur zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Auteur en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Auteur, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Veiligheid

BankTrans bevat geen Spyware, Adware of Malware en bevat geen 'achterdeur'. Het is echter zeer verstandig om downloads te controleren met uw eigen virusscanner. Scan ook uw PC regelmatig op de aanwezigheid van Spyware / Adware / Malware. 

De Auteur heeft verder geen enkele mogelijkheid om toegang te verkrijgen tot de gegevens die in BankTrans zijn opgeslagen.  

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Dit forum bevat op dit moment drie hoofdgroepen:

  • Vragen. Hier kunnen alle vragen en/of opmerkingen over BankTrans worden achterlaten.
  • Wijzigingsverzoeken. Dit is de plaats voor alle wijzigingsverzoeken.
  • Historie wijzigingsverzoeken. Indien een wijzigingsverzoek is verwerkt dan wordt dit na verloop van tijd verplaatst naar deze hoofdgroep. Zodoende blijft de hoofdgroep Wijzigingsverzoeken een duidelijk overzicht geven van alle openstaande wijzigingsverzoeken.

Alleen in de groepen Vragen en Wijzigingsverzoeken kunnen nieuwe onderwerpen worden toegevoegd. Reageren op de onderwerpen is mogelijk. Voor het toevoegen van onderwerpen en reacties moet u zich wel registreren op het forum. Deze registratie is helaas noodzakelijk omdat er anders erg veel spam op het forum wordt geplaatst. Indien u problemen heeft bij de registratie, neem dan aub even contact op met de beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toekomst van BankTrans

Onderhoud stopt maar de website blijft bestaan.

Lees meer...

Hieronder kunt u de laatste versies van BankTrans direct downloaden.

Windows: 

OS X:

Linux: 

Belangrijk: Virus- en beveiligingswaarschuwingen